werkwijze mela media
shadow_slider

Werkwijze

Creatief & no-nonsense zijn goede typeringen voor onze werkwijze. Geen eindeloze besprekingen over hoe en wat, maar knopen doorhakken en aan de slag. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat we niet nadenken over wat we doen. Integendeel, met de kennis, creativiteit en ervaring die we in huis hebben, zijn we in staat samen met jou in korte tijd de juiste keuzes te maken... Efficiënt werken dus.

Elk bedrijf heeft een eigen identiteit en daarom leveren wij altijd maatwerk, toegesneden op de specifieke wensen van onze klanten. Op basis van jouw situatie en wensen maken wij samen een plan de campagne. Dit kan zowel voor korte als lange termijn zijn. Vaak draait het uit op een combinatie van reclame-uitingen die elkaar ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe huisstijl met bijpassende website, een huis-aan-huis folder en een advertentiecampagne. Wij vinden dat campagnes pas succesvol zijn als het resultaat oplevert. Dus onze creativiteit moet wel vertaald worden naar effectiviteit.

En heb je een spoedklus? Daar draaien wij onze hand niet voor om. Wij hebben ruime ervaring in de samenwerking met dagbladen, huis-aan-huis kranten en vakbladen. Ook hebben we veel kennis op het gebied van drukwerk in kleine of grote oplagen, fotografie, huis-aan-huis verspreiding, buitenreclame en internet. Voor ons is het altijd een uitdaging om binnen een passend budget onderscheidend en opvallend te zijn.