shadow_slider

Twitter

Logo en huisstijl

Diensten /

logo huisstijl

Logo ontwerp

Het ontwerpen van logo’s is een speciale discipline. Met niet meer dan een herkenbaar beeld, en een aantal letters wordt een complete complete bedrijfsfilosofie samengevat. Wij hebben daar veel ervaring mee. Sinds 2001 hebben we al vele logo’s en huisstijlen mogen ontwikkelen voor bestaande en nieuwe bedrijven. En altijd weer beginnen we bij de basis. De vraag is simpel maar het antwoord is vaak wat lastiger. Wie ben je en waar sta je voor? Dit is het startpunt van waaruit wij aan de slag gaan.


Logo restylen

Wanneer een logo niet meer van deze tijd is, of het past niet helemaal meer bij de identiteit van je bedrijf, stoffen wij het af en frissen het op. Wij kiezen dan welke onderdelen of kleuren uit de huidige huisstijl opnieuw gebruikt kunnen worden. Zo blijft de herkenbaarheid in stand, maar krijgt de organisatie wel een nieuw gezicht.


Huisstijl ontwerp

Zit het nieuwe logo je uiteindelijk als gegoten? Dan gaan we de volgende fase in en geven we vorm aan alle huisstijlonderdelen die er zijn zoals briefpapier, visitekaartjes, enveloppen en een website.